Stap 1Stap 2Stap 3Stap 4
*
Het kenteken van een voertuig bestaat uit een combinatie van cijfers en letters. Deze combinatie is vermeld op het kentekenbewijs en de kentekenplaat.
*

Wettelijke Aansprakelijkheid


U verzekert de schade die u met uw auto aan anderen toebrengt. Deze dekking is wettelijk verplicht.

Wettelijke Aansprakelijkheid + Beperkt Casco


U verzekert de schade die u met uw auto aan anderen toebrengt. Deze dekking is wettelijk verplicht. U verzekert de schade aan uw eigen auto door extreme weeromstandigheden, brand, ontploffing, rellen, een botsing met loslopende dieren, ruitschade en door (poging tot) diefstal.

Wettelijke Aansprakelijkheid + Casco


U verzekert de schade die u met uw auto aan anderen toebrengt. Deze dekking is wettelijk verplicht. U verzekert de schade aan uw eigen auto door extreme weeromstandigheden, brand, ontploffing, rellen, een botsing met loslopende dieren, ruitschade en door (poging tot) diefstal. Ook verzekerd u de schade aan uw eigen auto door een botsing, slippartij, omslaan, te water raken en vandalisme. Deze uitgebreide dekking wordt ook wel "All Risks" genoemd.
*
Het aantal kilometers dat u rijdt kan van invloed zijn op de premie. Kies het aantal kilometers dat u per jaar met uw motorrijtuig verwacht te rijden. Houdt u er rekening mee dat het aantal kilometers op uw polis kan afwijken van uw keuze. Dit is per maatschappij verschillend.
*
*
*
*
 
*
Het aantal schadevrije jaren kunt u opvragen bij uw vorige verzekeraar. Als dit uw eerste motorrijtuigenverzekering is voer hier dan 0 (nul) in.
*
*
Bij een betaaltermijn per maand of kwartaal kiest u ook voor automatische incasso.