Stap 1Stap 2Stap 3
*
*
*
De verzekeringnemer dient altijd 16 jaar of ouder te zijn
S.O.S. hulpverlening*
Dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten door een ongeval, ziekte of overlijden van uzelf of familie.
SMS Assistant*
Gratis dienst, bij dreigend gevaar in het reisgebied wordt u razendsnel per SMS gewaarschuwd
Ongevallen*
Deze dekking biedt een éénmalige uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval tijdens uw reis in het buitenland.
Medische kosten*
Deze dekking behoedt u voor torenhoge kosten in het buitenland. U heeft recht op gratis telefonisch medisch advies van onze Reisarts. Ook voor de reis helpen we u met inentingsadvies.
Wintersport en bijzondere sporten*
Wintersport en bijzondere (winter)sporten zijn met deze dekking verzekerd. Bijzondere sporten zijn onder andere: bergbeklimmen, klettern, abseilen, speleologie, bungee-jumping, hanggliding, ultralight vliegen, zweefvliegen. Bijzondere wintersporten zijn onder andere: ijsklimmen, skeleton, bobslederijden, ijshockey, speedskiën, speedraces, skijöring, skispringen, skivliegen, figuurspringen bij freestyle-skiën, ski-alpinisme, paraskiën en heliskiën. Let op: niet verzekerd zijn BMX en trail running
S.O.S. autohulp*
Met SOS autohulp heeft u recht op hulp aan uw auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal, pech of als de bestuurder niet meer in staat is te rijden. De hulp bestaat o.a. uit reparatie ter plaatse, transport naar de garage en eventueel transport naar Nederland als het voertuig niet gerepareerd kan worden. Daarnaast worden o.a. kosten vergoed voor vervangend vervoer, de terugreis naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand. Dekking De dekkingsvariant is gelijk aan de keuze die u bij Bagage of Medische Kosten hebt gemaakt. Sluit u die dekkingen niet af, dan is de dekking voor SOS autohulp gelijk aan Comfort. Let op: - Alleen voor voertuigen met een Nederlands kenteken. - Voor een huurauto in het buitenland is een creditcard verplicht.